luni, 21 aprilie 2008

Campanie noua, aceeasi oameni

Ei, dragii mosului, avem blog special dedicat campaniei de a informa publicul in privinta regulilor de a folosi metroul in mod civilizat. Ni se cere sa urmarim evitarea busculadelor produse in statiile de metrou si sa preintampinam folosirea inadecvata a scarilor rulante precum si 'gramezile ordonate' ce se formeaza la usile vagoanelor. Asteptam sugestii, comentarii si tot ce simtiti ca ne poate ajuta!

4 comentarii:

Anonim spunea...

metroul, ultima frontiera: baga 5 warpi capitane picard! si tup tup tar tar, atentie se inchid usile, ajung la unirii... trenul se opreste... astept... astept nik... 1, 2, 3, 10... dau un telefon sa vad ce draq s-a intamplat. raspunsul vine: o tanara s-a aruncat in fata metroului pt k proful de inginerie a violat-o.
cine sa fie vinovat?! evident metrorexul!!! pt k a interzis fumatul, accesul cu caini, lasatul bagajelor, linsul... de inghetata, dar nu si sinucisul!!! asta e discriminare, zau asa...

Anonim spunea...

haha la metrou ador cand batrani bashinoshi merg in fata mea, incet, tacticos, ca la jumate de plimbare prin parc si in rest e aglomeratie si eu sunt in intarziere. orgasmic :P

Anonim spunea...

pe langa reactiile oamenilor carora cand le zici ca se stationeaza pe partea dreapta a scarii rulante mai au un pic si te scuipa in fata, cred ca ar mai fi cozile imense la casele de bilete, in special de abonamente studenti :) ahhh si ar mai fi si mirosul placut :) dar de asta ne confruntam si in autobuz!

Anonim spunea...

ar fi bun un razboi .. sa mai rareasca dintre noi :)